top of page
hemsida ny.jpg
Livboj - bild till arrangör.jpg

Frälsarkransen, skapad av Martin Lönnebo, biskop emeritus, är en trogen följeslagare för många. Dess pärlor påminner oss om vår inre och yttre resa genom livet. Livboj är ett program med sånger för bönekransens pärlor, skrivna av Eva Kunda Neidek.

 

Bjud in till en konsert eller musikgudstjänst med Eva Kunda Neidek och Tobias Nilsson

Sångerna varvas med korta läsningar och meditationer. Programmet är cirka 55 minuter och kan anpassas efter ert sammanhang och era önskemål.

 

För mer information och bokning:

www.evakunda.com

evakunda@gmail.com

070 172 33 37 

Martin Lönnebo om sångerna:

"Dina texter är mycket bra.

Jag har lyssnat med min dåliga hörsel, och tycker om det jag hört. 

Fortsätt du, att likt sångfåglarna prisa Guds härlighet och berätta om vår nöd." 

Här kan du lyssna!

Eva Kunda Neidek är född och uppvuxen i Malmö, där hon lever idag. Sedan examen vid Musikhögskolan i Malmö 2002 har Eva varit verksam som artist, musikpedagog, kompositör och körledare, med ena benet i Västafrika. Eva skriver visor och sånger för solo, men har också skrivit mycket körmusik. Idag är Eva anställd som musiker i Equmeniakyrkan i Lund, i vilket samfund hon är vigd diakon.

Tobias Nilsson är född och uppvuxen i Göteborg. Han är utbildad kantor och organist men är mestadels verksam som sångare i södra Sverige och i Danmark. Tobias var under många år sångare i Danmarks Radios Vokalensemble. Idag tjänstgör han som organist i Sjöbo församling.

bottom of page